Ny form för livebetting hos Bet365

Stäng spelet hos Bet365!

Bet365 fortsätter att befästa positionen som uteslutande är den aktör som erbjuder bäst förutsättning att spela på liveodds ! 

En av årets absolut största nyheter inom bettingvärlden är möjligheten att stänga pågående spel och därigenom ta hem en del av vinsten när du spelar på odds @Bet365.com. Förutom Bet365 är det endast Unibet som har implementerat denna fantastiska funktion i sitt system. Till skillnad från Bet365 har Unibet dock endast implementerat funktionen att stänga vissa utvalda singelsspel och hela förfarandet är relativt komplicerat.

Hos Bet365 kan du som har ett aktivt spel välja att stänga spelet trots att inte kupongen är färdigspelad. Du kan då kvittera ut en del av den potentiella vinsten (inte hela). Detta alternativ är riktigt uppskattat, särskilt som man kan plocka hem vinst utan att alla matcher är klara. Ibland kan det vara oerhört enerverande att falla på den sista matchen på kupongen tack vare att det ena laget fick straff i matchens sista minut. Med möjligheten att stänga sitt spel kan man gardera sig mot plötsliga förändringar som får hela kupongen på fall. Kostnaden för detta är att man inte får ut hela den potentiella vinsten.

Det slutar dock inte med möjligheten att stänga singelspel och kombinationsspel för Bet365. Nej, innan konkurrenterna har kommit på tanken att implementera något liknande har Bet365 tagit ytterligare ett steg genom att låta dig som spelare få möjlighet att stänga spelet till en bestämd del av insatsen. Detta kallar jag livebetting som det ska vara! I praktiken kan du alltså stänga en del av spelet och då plocka ut en rejäl vinst, samtidigt som spelet fortfarande är levande till den kvarvarande insatsen. Med möjligheten att stänga spelet till en viss del har Bet365 verkligen gett spelarna makten över sina egna kuponger. Det är bara att lyfta på hatten för Bet365 som verkligen visar varför man är störst på livebetting i världen!

Läs mer om den nya funktionen hos Bet365.com!

//Sebastian

 

Annons: