Förbättrad bonus hos Unibet

Ny bonus hos Unibet!

Unibet gör vad många andra svenska aktörer redan har gjort. De reformerar just nu sin välkomstbonus riktigt ordentligt !

Länge körde Unibet med en relativt blygsam välkomstbonus till alla nya spelare. Då var bonusen totalt värd 1200 kr och detta genom att Unibet gav 120% bonus upp till 600 kr på insatt kapital (i samband med den första insättningen). Som extrabonus fick nyregistrerade spelare också ett mindre antal freespins på köpet.

Nu är det dock andra tider och det har nu även Unibet anammat. I takt med att konkurrensen hårdnat rejält de senaste åren har också aktörernas välkomsterbjudande spetsats till på många håll. Att Unibet nu erbjuder ett förbättrat erbjudande ligger helt i linje med den utvecklingen.

Det som Unibet nu erbjuder är en insättningsbonus på 200% upp till 1.000 kr samt 50 gratis freespins! För en insatt tusenlapp får du alltså hela 3.000 kr att spela för! Lägger du därtill den fina vinstchansen som finns när du spelar med freespins så förstår du att detta är ett riktigt hett erbjudande.

Det nya välkomsterbjudandet gäller tillsvidare. Har du inget konto hos Unibet sedan tidigare har det med andra ord aldrig varit mer fördelaktigt att öppna ett konto än vad det är nu!

[maxbutton id=”10″]

 

 

Annons: