Dubbla pengarna 22/8: Sunderland – Swansea @1,90

Speltips: Sunderland – Swansea, Sunderland flest kort asian handicap 0,0, odds 2,30 @Bet365

Idag är det verkligen upp till bevis för ett krigande Sunderland då man tar emot Swansea. Sunderland står inför ruinen då man förlorat de två första matcherna i årets upplaga av PL på ett makabert och uselt sätt. Dagens motståndare Swansea blir således en väldigt stor påfrestning då laget imponerat i sina öppningsmatcher. Att knipa 2-2 mot Chelsea i den första matchen och sedan 2-0 mot Newcastle säger lite om vilken form laget är i.

Med vetskapen om att Sunderland måste vinna och att de kommer att kriga med blod svett och tårar för att inte kassera in tre raka förluster känns överspelet på att Sunderland får flest varningar till 2,30 som ett riktigt bra spel. Då spelet är ett asianspel betalas insatsen tillbaka om antalet kort blir lika mellan lagen. Detta känns dock inte som en utgång, särskilt inte då Cattermole förväntas spela från start. Cattermole har rekordet i antalet gula kort i Premier Leauge och är också en av de spelare som inte kommer att lägga några fingrar emellan här!

Matchen spelas kl.16 idag den 22:e augusti.

[wpsm_button color=”green” size=”big” link=”http://svenskspelservice.se/_bet365-com” icon=”none” rel=”nofollow”]Gå till Bet365.com[/wpsm_button] [wpsm_ads2 float=”none”]
Annons: