Dubbla pengarna 15/8: Dubbelchans på Stoke

Speltips: Tottenham – Stoke ”X2” odds 2,10 @ComeOn.

Stoke stod för en imponerande försvarsinsats mot Liverpool senast. Hade det inte varit för Coutinhos raket i slutet av matchen hade Stoke fått med sig mycket välförtjänta poäng. Kan laget också får ordning på sin offensiv så kan Stoke verkligen bli ett lag att räkna med på den övre halvan.

På lördag ställs man mot ett Tottenham som också kommer från en premiärförlust. Deras förlust var dock inte lika hedersvärd och det känns inte som att Tottenham riktigt är där än att man förtjänar det stora favoritskap som man har fått enligt oddssättningen. Nej, med det senaste nyförvärvet i Stoke – Shaqiri, så känns det som ett riktigt bra spel att spela ”dubbelchans X2” i matchen till 2,10 gånger pengarna. Inget av lagen vill förlora två matcher i rad och vi kan räkna med en stenhård match. Dessutom såg Tottenham krampaktigt ut i sin offensiv och Harry Kane kändes på tok för ensam på topp. Kyle Walkers insats och humör ska vi inte tala om!

Varför inte slutresultatet 0-1 ?

Spelstopp är kl.16 lördag den 15/8.

[wpsm_button color=”black” size=”big” link=”http://svenskspelservice.se/comeon-com” icon=”none” rel=”nofollow”]Gå till ComeOn.com[/wpsm_button]
Annons: