Tipsförslag v.52

Veckans kupong innehåller sju matcher från Premier League  och sex matcher från Championship. 

Spelsystemet är ett M128-system med noll helgarderingar och sju halvgarderingar.

Spelstopp: Kl.15.59

Veckans Stryktipsförslag ser ut som följer:

Stryktipset 28 dec 2014

 

> Vill du spela kupongen? Betsson bjuder på gratis tipsrad via deras Ett-Kryss-Två!

[wc_divider style=”solid” line=”single” margin_top=”” margin_bottom=””]

Bankers

Kupongens bankers utgörs i huvudsak av formtoppade Manchester City och Bournemouth. Man City fortsätter att dominera matcher trots att man saknar renodlade anfallare i startelvan. Toure och Silva levererar och mot ett Burnley som förtvivlat letar poäng bör processen bli kort. Bournemouth fortsätter att leverera mål i stora lass där i toppen av Championship. Senast blev det en stark seger mot Fulham. Även om matcherna duggar tätt och Millwall kommer göra vad man kan för att få ett oavgjort resultat bör den individuella skickligheten fälla avgörandet för Bournemouth.

Potentiella spikar

När det kommer till avdelningen för potentiella spikar hittar vi bland annat Stoke, Cardiff och Leicester.

Stoke kommer till matchen efter en uddamålsseger mot Everton på bortaplan. Visst, man skapade inte direkt överdrivet många målchanser och man fick en del hjälp av domaren, men man visade moral och defensiv täthet. När man nu möter West Brom som förtvivlat letar efter seger bör kontringsspelet få mer effekt. I matcher som dessa där tiden för återhämtning är liten känns Stoke som ett lag som kan hantera det bra. Man är fysiskt starka och har en bred och tillgänglig trupp. Manager Hughes har dessutom gått ut i presskonferens att laget satsar hårt för att vinna en ”back-to-back”, det vill säga två vinster i rad. En annan faktor som jag väljer att luta mig mot här är Bojans offensiva skicklighet. Hans kvickhet och finurlighet kan mycket väl bli det som åter igen fäller avgörandet till Stokes fördel.

Cardiff kommer till matchen med fyra matcher utan seger. Hemma är man dock starka och det är inte lätt att komma till Wales och plocka poäng hur som helst. Watford kommer dessutom till matchen med en förlust och något dalande form i bagaget. Det kostar på att spela många matcher inom kort tid. Cardiff kan Watford bra och har garanterat den senaste segern i minne här (29/11) då det blev seger på bortaplan med 1-0. Cardiff har 7 segrar på hemmaplan och endast en oavgjort och tre förluster i sitt facit.

Leicester kanske ses som en skräll av många. Personligen anser jag att Leicester varit förtjänt av ett helt annat poängfacit än vad tabellen visar. Visst, man är aldrig bättre än vad tabellen visar men spelet som Leicester visat upp den senaste tiden vittnar om att det fortfarande finns gott hopp i truppen. I den senaste matchen mot Spurs hade man taktpinnen under långa stunder i matchen och vore det inte för en storspelande Lloris i Spurs-målet hade Leicester mycket väl kunnat komma därifrån med tre poäng. Viktigt för laget var också att Ulloa hittade nätet igen! När man nu ställs inför Hull bör spelet passa relativt bra. Hull är till skillnad från den senaste tidens motståndare, bland annat Tottenham, Liverpool, Man City och West Ham,ett lag som spelare en enklare fotboll med mindre posessionsspel och med ett mindre diskinkt anfallsspel.

Kupongens skrällar

QPR är stor favorit hemma mot Crystal Palace. Detta baseras framför allt på grund av fördelen av hemmaplan men även det faktum att Austin har börjat ösa in mål. Ett ytterligare argument som används för att hålla QPR som favoriter är det faktum att manager Warnock nu fått sparken av Palace. Att Palace gör en match som innebär poäng får således ses som en liten skräll. Man gör väldigt få mål och har ett mycket krampaktigt anfallsspel. Dessutom saknar man fortfarande Chamakh.

Krysset för Sunderland är också en liten skräll som kupongen kan bjuda på. Bortalagets senaste magplask kanske inte hade blivit som det blivit utan det patetiska försvarsspelet som man visade upp och som inte funnits där under de senaste veckorna. Till den här matchen får man tillbaka Wickham på topp och det kan kanske balansera upp laget igen.

Sett till streckprocent är såklart Leicester även en skräll.

[wc_divider style=”solid” line=”single” margin_top=”” margin_bottom=””]

Vill du spela veckans kupong? >>> Ditt första spel hos Betsson är gratis!!

[wc_divider style=”solid” line=”single” margin_top=”” margin_bottom=””]

Har du inte hittat oss på Twitter än? Följ @Spelservice och tweeta dina tankar eller surfa in på vår facebooksida för senaste nytt.

//Sebastian Lilja (@Bettingexperten på Twitter)

Annons: