Tipsförslag v.37

Lördag den 13:e september bjuder Ett-Kryss-Två från Betsson på en kupong innehållande sju matcher från Premier League och sex från Championship.  Spelsystemet som spelas är ett M72 med två helgarderingar och tre halvgarderingar.

Veckans EttKryssTvå från Betsson ser ut som följer;

 

> Tipssugen? Betsson bjuder på GRATIS TIPS för nya spelare!


Förhandssnack

Landslagsuppehållet kanske har gjort gott för många. Vissa spelare har fått vässa formen medan andra har hunnit vila sig i form. För managers har 10-dagars perioden garanterat varit nödvändig för att slipa på taktiken och förbereda inför kommande CL-spel och fortsättning på ligan.

Att det således är första matchen efter uppehållet gör att veckans kupong innehåller en hel del spänning så här på förhand. Lag som exempelvis Swansea ska för första gången möta ett riktigt topplag på bortaplan (jag räknar inte United i den första omgången som ett topplag). Tottenham ska försöka ladda om efter förlusten mot Liverpool och man gör det mot ett kanske formslipat Sunderland? Kanske är det så att Sunderlands spelare är mer matchvilade än vad Spurs spelare? Landslagssamlingar gör trots allt skillnad när två lag med olika många landslagsspelare möts.

Veckans utropstecken tror jag blir Aston Villa som både är lite på gång nu, samt riktigt understrecket sett till förutsättningarna för Liverpool!

Tipsanalys och teckenplacering

Betsson Ett-Kryss-Två 13/9 v.37, M128-system, 0 hel, 7 halv >>> Lägg ditt spel hos Betsson.com!

[textmarker color=”0CA82B”]1. Liverpool – Aston Villa (1,X)[/textmarker] Vi minns alla hur det gick på Anfield förra säsongen när Villa var på besök. Då slutade spektaklet med att Villa gjorde tre mål och vann matchen. Att det nu ligger vissa negativa vibbar i luften för Liverpool är således inte så konstigt. Särskilt inte eftersom man saknar Sturridge, Can, Joe Allen och Martin Skrtl för att nämna några. Villa avslutade dessutom med en seger innan uppehållet. Målskyttar då var bland annat Agbonlahor och Weiman. Två kontringsspelare som kan sänka vilket topplag som helst när solen skiner starkt på himlen. Jag tar med krysset här för risken att Liverpool får jaga ifatt ett 0-1 underläge hela matchen.

[textmarker color=”0CA82B”]2. Chelsea – Swansea (1)[/textmarker] Det kanske är lite att simma med strömmen här men jag vill se det lag som vinner över Chelsea på Stamford den här säsongen. Mourinhos mannar har inte direkt för vana att förlora på hemmaplan, oavsett vilket lag man ställer på banan. Ett kryss däremot, det kan Swansea kanske klara, även om chansen är liten. Man har trots allt spelat riktigt bra i inledningen av säsongen. Utgångstipset är en etta men för den som har större plånbok kanske inte krysset är så tokigt. Chansen finns ju trots allt.

[textmarker color=”0CA82B”]3. Crystal Palace – Burnley (1,2)[/textmarker] Palace och Burnley är två lag som inför säsongen förväntades ligga i tabellbotten. När de första inledande matcher har avklarats är det också där som man huserar. Det enda som talar för Palace här är egentligen fördelen av hemmaplan. Burnley vet nämligen med sig att detta är en bottenkandidat som man behöver vinna över om chansen till nytt kontrakt ska leva. Palace har, ny manager till trots, inte hittat hem riktigt än. Man förfogar över ett hyfsat lag och spelade 3-3 mot Newcastle senast, men känns långt ifrån ett säkert kort. Man får dock utgångstipset i mån av hemmaplan men tvåan får också plats. Burnley är ett lag som man inte ska underskatta. Det är för tidigt på säsongen för det!

[textmarker color=”0CA82B”]4. Southampton – Newcastle (1)[/textmarker] Soton och Newcastle är två lag som med största säkerhet kommer att göra mål. Newcastle kan av historien att döma, endast med nöd och näppe hålla tätt på bortaplan. Ett Newcastle med clean sheet händer endast när man möter Villa i stort sett. Här tror jag på Soton och manager Koeman. Kan man fortsätta att bygga på den fina formen kan det här se helt okej ut när halva säsongen har gått. Trenden är ju uppåttgående och laget ser starkare och starkare ut offensivt. Det känns också spännande att se hur man kan följa upp förra omgångens 3-1 seger (mot Hammers) på bortaplan. Då var man effektiva!


Gå till Bet365


[textmarker color=”0CA82B”]5. Stoke – Leicester (1,X)[/textmarker] Vi som såg Leicester mot Arsenal innan uppehållet vet att man har en del offensiv kraft och ett kämpande lag som aldrig ger sig. Dock såg vi samtidigt prov på ett lag som inte helt bemästrar det högre tempot i Premier League, särskilt inte på mittfältet. Att det skulle bli tufft mot Arsenal det visste man. Då var man rejäla underdogs och kunde spela med tillförlit därefter. Nu möter man Stoke och det är en helt klart annan situation. Man är garanterat medvetna om att man kommer till en av PL’s svåraste bortamatcher! Bara för den sakens skulle kanske man spelar ut och utan press? Krysset finns med som gardering.

[textmarker color=”0CA82B”]6. Sunderland – Tottenham (2)[/textmarker] Sunderland och Gus Poyet fortsätter att förvåna och utvecklas. Spelet kanske inte är så jämt som man kanske kunde önska men jag tycker mig se goda tendenser. Snart bör även Fletcher hitta nätet och då kommer också resultaten. Tottenham visade sig från sin sämre sida mot Liverpool och laget ser mer och mer ut att lida av att Adebayor är den som ”ska göra det” offensivt. Nycklarna till Spurs spel heter istället Lamela och Eriksen. Det är kritiskt för Spurs att få igång dessa herrar och få in dem i matchen om det ska bli några mål. Kan man det vinner man med 2-0. Kan man inte det finns det risk för 0-0.

[textmarker color=”0CA82B”]7. West Bromwich – Everton (X,2)[/textmarker] Everton har verkligen haft en svag inledning på säsongen. Endast två inspelade poäng och en målskillnad som liknar tennissiffror vittnar inte direkt om att detta blir någon succésäsong. Laget lider oerhört av att försvarsspelet inte sitter och att offensiven saknar lite kreativitet. Kanske kan Eto’o få ordning på det, om han hittar formen? Till Evertons fördel väger att West Brom verkligen inte ser bra ut i årets upplaga av PL. På tre matcher har man gjort två mål och spelat in två poäng.


Gå till Bet365


[textmarker color=”0CA82B”]8. Blackburn – Wigan (1,X)[/textmarker] Blackburn känns riktigt på gång nu och så gör även Wigan. Blackburn har visserligen blandat lite i sina resultat men bortsett från plumpen mot starka Wolves har man spelat bra. Wigan har två raka segrar i bagaget och även två raka nollor i kolumnen för insläppta mål. Kommer det ytterligare en nolla nu? Oddsen talar emot det, särskilt som Jordan Rhodes spelar för Rovers. Utgångstipset är ett kryss med gardering för Rovers på hemmaplan. Detta blir en mycket jämn match som säkerligen är vid liv in i det sista!

[textmarker color=”0CA82B”]9. Bolton – Sheffield Wednesday (2)[/textmarker] Bolton har inte vunnit på fem matcher och möter nu ett formstarkt Wednesday. Man spelade visserligen ganska bra i förlustmatchen mot Leeds men det räckte inte hela vägen. Frågan är såklart om landslagsuppehållet har gjort att man kunnat ladda om batterierna nu? Enligt min erfarenhet brukar det ofta vara tvärt om. Momentum och revanschlusta ligger kvar i några dagar efter en förlust men sedan försvinner den. Man kommer säkerligen att vara taggade från start men ju längre matchen lider, ju ängsligare kommer man att bli för att förlora igen. Jag tror således inte på något trendbrott här. I det långa loppet vinner Sheffield.

[textmarker color=”0CA82B”]10. Brentford – Brighton (2)[/textmarker] Brentford har som målsättning att ta poäng i alla sina hemmamatcher framför allt. Hittills har det gått sådär, det är väl vad man kan säga. Nu ställs man inför en riktigt svår utmaning när Hyppiäs Brighton kommer på besök. Ett Brighton som har förstärkt väl under sommaren och som numera åter kan räkna in notoriska målskytten Mackail-Smith i laget igen. Dessutom ser Liverpool-lånet Texiera riktig het ut med två mål på fyra matcher. Jag väljer att spika tvåan och går för att spetskompetensen i bortalaget fäller avgörande.


Gå till Bet365


[textmarker color=”0CA82B”]11. Cardiff – Norwich (1)[/textmarker] När ska spelet fungera för Cardiff anno 2014/15? Hittills har man inte direkt spelat någon bländande fotboll. Anfallsspelet haltar betänkligt och laget verkar ha förtvivlat svårt att hålla tätt i defensiven. Nu ställs man inför en av säsongens absolut tuffaste hemmamatcher då Norwich gästar. Ska det bli poäng måste man vara redo från start här. Norwich är ett formstarkt lag som kommer att straffa Cardiff rejält om man inte höjer sig. Jag väljer dock att tro på att Cardiff, med tillskottet Le Fondre, gör så. Man vinner med 1-0!

[textmarker color=”0CA82B”]12. Charlton – Watford (1,2)[/textmarker] Charlton har visat sig vara ett svårslaget lag den här säsongen. På hemmaplan har man tagit samtliga trepoängare som är möjliga, vilket man inte var fullt lika bra på förra säsongen. Det som vittnar om styrka är också att man kan stänga ner matcherna och knipa poäng även när man inte spelar bra. Att tvåan finns med för Watford beror på att man har visat upp en ruggigt effektiv offensiv under vissa matcher. Man har således en väldigt god chans att överraska och knipa Charlton på näsan. Det här blir förmodligen en match som innehåller +2,5 mål!

[textmarker color=”0CA82B”]13. Reading – Fulham (X,2)[/textmarker] Reading får ett varningens finger här. Turbulensen under transferfönstrets sista tid har garanterat satt sina spår. Att tappa La Fondre motvilligt sticker garanterat i ögonen på spelartruppen och frågan är hur lång tid det tar innan någon fyller hans plats. Fulham känns lite på gång efter två raka matcher utan förlust. Kanske kan man kriga till sig ytterligare ett bra resultat? Tabellpositionen har ju gjort att laget fått en liten underdogstatus. Sådant kan ibland leda långt och vara särskilt bra för lagmoralen!


>>> Gå till Betsson.com och spela kupongen här!

[wc_divider style=”solid” line=”single” margin_top=”” margin_bottom=””]

Har du inte hittat oss på Twitter än? Följ @Spelservice och tweeta dina tankar eller surfa in på vår facebooksida för senaste infon. Mot 13 rätt!

//Sebastian (@bettingexperten på Twitter)

Annons: