Tipsförslag v.35

Lördag den 30:e augusti bjuder Ett-Kryss-Två från Betsson på en kupong innehållande sex matcher från Premier League, fem från Championship och två från Allsvenskan.  Spelsystemet som spelas är ett M72 med två helgarderingar och tre halvgarderingar.

Veckans EttKryssTvå från Betsson ser ut som följer;

Betsson 1x2 v.35

> Tipssugen? Betsson bjuder på GRATIS TIPS för nya spelare!


Förhandssnack

Flera lag spelade precis som förra omgången cupmatcher i veckan. Den här gången har det spelats Capital One Cup (ligacupen) och det var med rejält blandade resultat som lagen summerade sina prestationer. Två lag som drog ordentliga nitlotter var QPR och Leeds som båda förlorade sina matcher. QPR förlorade dock mot Burton (League Two) vilket inte är acceptabelt om man spelar i PL. Leeds förlorade det så viktiga derbyt mot Bradford och fick samtidigt en spelare utvisad, vilket späder på antalet avstängda spelare till tre stycken! Har man äns spelare till alla positioner till lördagens match? Frågan är oviss.

Bland matcherna från Premier League hittar vi en på förhand mycket spännande drabbning i match ett, mellan Everton och Chelsea. Två lag som saknar klara anfallsalternativt. Lukaku och Koné är skadade för Everton och Costa och Torres är borta från spel (den senare för en förmodad övergång till AC Milan). Hoppet står till Drogba och Hazard för Chelseas del. För Everton återstår nog endast hoppet till ett självmål av John Terry!

De svenska matcherna är av en liten säregen grad. Gefle är ett riktigt hemmalag och har en ohyggligt bra hemmaform i jämförelse med sin bortaform. Häcken ligger i tabellens övre skikt och jagar febrilt efter en Europaplats nästa år. Motståndarna Åtvidaberg är det enda laget som inte har vunnit på bortaplan det här året. Ja, spännande blir det allt och personligen tror jag att minst ett av hemmalagen i match 12 och 13 kommer att misslyckas med att leva upp till folkets förväntningar.

Tipsanalys och teckenplacering

Betsson Ett-Kryss-Två 30/8 v.33, M72-system, 2 hel, 3 halv >>> Lägg ditt spel hos Betsson.com!

[textmarker color=”0CA82B”]1. Everton – Chelsea (2)[/textmarker] Ack så nära Everton var att få full utdelning mot Arsenal. Man var helt klart värda sina tre poäng även om man inte direkt vaskade fram målchanser som vore de guldkorn i forna tidens Yukon. Det blev till slut ett kryss på kupongen efter 2-2. Om det var surt att tappa poäng mot Arsenal lär läget vara om än mer bittert nu. Lukaku är skadad och likaså Koné och Barkley. Nyförvärvet Eto’o är inte i matchform så det ser ut att hänga på Naismith. Att jag tror på Chelsea, även utan Costa och Torres känns således tryggt. Laget har en bred offensiv som framför allt bygger på deras mittfält och där är de intakta. För ett större system kan krysset garderas upp men för det mindre måste utgångspunkten ligga på en tvåa. Det är inte omöjligt att det blir Drogba som får starta!

[textmarker color=”0CA82B”]2. Man City – Stoke (1)[/textmarker] Manchester City och Stevan Jovetic visade effektivitet när man avfärdade Liverpool på hemmaplan i måndags. Trots att man hade ett markant mindre bollinnehav lyckades man manövrera ut The Reds. Till den här matchen förväntar jag mig att man fortsätter att ånga på och att spelare som Nasri och Jovetic fortsätter sin formkurva. Det känns oerhört långsökt att Stoke av alla lag ska kunna rubba City på Etihad.

[textmarker color=”0CA82B”]3. Newcastle – Crystal Palace (1,)[/textmarker] Alan Pardew fortsätter att lämna besked om att han har förtroende för sin trupp. Detta trots att laget känns vacklande och att man verkar vara förtvivlat ängsliga i sitt spel. Man har en riktigt stor skadelista, bland den störst i PL. Framför allt är det oroande hur tunna man är offensivt i Newcastle. Cissé är borta sedan länge och Tioté likaså. Att utgångstipset är en etta baseras således på att Palace precis fått en ny manager (Neil Warnock) och att laget inte är samspelt än. Zaha förväntas inleda på bänken men kommer säkert in. Att Puncheon finns med igen efter avständning gör att krysset måste med på kupongen. Han är en poängspelare, det vet vi sedan tidigare!

[textmarker color=”0CA82B”]4. QPR – Sunderland (1,X)[/textmarker] Sunderland har fortfarande inte gett upp Fabio Borini från Liverpool, trots att det mesta pekar på att anfallaren stannar i Pool. Kanske visar det sig att man klarar av att göra mål ändå? Man har öppnat säsongen med fyra matcher utan förlust och senast blev det storseger med 3-0 mot Birmingham i cupen. Till den här matchen blir det möjligen ingen enkel uppgift. QPR må ha bedrövlig form men man jagar febrilt efter sin första poäng. Kommer den så kommer den förmodligen på hemmaplan. Redknapp förväntas också matcha nyförvärvet Vargas. Kryss är utgångstecknet.


Gå till Bet365


[textmarker color=”0CA82B”]5. Swansea – West Bromwich (1)[/textmarker] Swansea belönade mittfältsmotorn ”Ki” med ett nytt kontrakt i veckan. Att det var ett klokt beslut råder det inga tvivel om ifall man ska kika på hans prestationer de senaste veckorna. Man har öppnat säsongen ruggigt starkt och har hittills tagit tre raka segrar (en i cupen). Således är man favorit här och en välförtjänt sådan. Manager Monk har uttalat sig om att man vill förvandla Liberty Stadium till ett fort och att man kommer göra allt man kan för att gå in i det internationella uppehållet med nio inspelade poäng. Ettan spikas med tillförlit.

[textmarker color=”0CA82B”]6. West Ham – Southampton (1,X,2)[/textmarker] West Ham lyckades med något väldigt annorlunda med lagets mått mätt. Man lyckades göra tre mål i en och samma match då man vann över Palace med 3-1. Om man lyckas med samma facit den här gången lyfter jag verkligen på hatten. Förutom de tidigare frånfällen man har i anfallsuppsättningen sedan tidigare kan man nu också lägga Sakho och Kevin Nolan.  Med flera spelare på skadelistan och med ett Southampton som möjligen är på gång (Koemans gäng tog första segern för säsongen då man vann i veckans cupspel), känns matchen inte direkt som en Hammers-match. Samtidigt känner jag ingen vidare tillförlit till att Saints är starka nog att vinna på bortaplan mot ett ”fysiskt lag” som Koeman så fint utryckte det i media.  Här plockar jag således in en helgardering!

[textmarker color=”0CA82B”]7. Derby – Ipswich (1)[/textmarker] Derby visade hög klass när man enkelt körde över Fulham med 5-1 i förra omgången. Detta följdes sedan upp med en stabil seger i cupen. Den hittills bänkade Will Hughes visade riktigt bra takter när han kom in i segern mot Fulham och han kan mycket väl ge laget den lilla extra skjuts man behöver för att inledningen på säsongen ska bli perfekt. Upplägget för en säker etta är gott. Derby har fin form och god moral efter två raka segrar. Ipswich har många på skadelistan och en i övrigt tunn trupp. Manager McCarthy gick dessutom ut i media i veckan och bedyrade sin oro för att någon större klubb ska komma och klippa några av lagets bästa spelare. Kanske är det en befogad oro? Vissa röster vittnar om att åtminstone en spelare i laget förväntas lämna – mittbacken Tommy Smith. Vad som också talar emot Ipswich är att man har gjort två mål på sina fyra senaste matcher nu.


Gå till Bet365


[textmarker color=”0CA82B”]8. Fulham – Cardiff (2)[/textmarker] Fulham var ett tag aningen nära att hänga på Derby i den senaste matchen i ligan. Ett par taffliga försvarsinsatser satte dock stopp för det hela och slutsiffrorna skrevs sedan till ”utklassning”. Förlusten var således Fulhams fjärde raka den här säsongen och läget ser allt mer bistert ut. Förra veckan trodde jag att truppen och laget hade fått nog och skulle spela tightare för att stänga matchen. Jag fick fel och som matchen utvecklade sig blev det också synligt att Fulham och manager Magath inte riktigt har verktyg att vända detta. Det går inte att lite på att Scott Parker ska lösa det hela. Det krävs mer, mycket mer. Inte heller verkar det vara någon lösning på gång. De två senaste nyförvärven som Fulham gjort är Mark Fotheringham samt 40-åriga målvakten Kiraly. Inget att hänga i julgranen direkt. Det enda som talar för att det blir annat än en två här är det faktum att Cardiff har förtvivlat svårt att göra mål. Någon gång ska det väl lossna och chanserna är ju större mot ett lag som har undermåligt försvar!

[textmarker color=”0CA82B”]9. Leeds – Bolton (X)[/textmarker] Leeds känns ordentligt under isen. Inte nog med att man inte vunnit på fyra matcher, man förlorade dessutom det prestigefyllda derbymötet mot Bradford i veckan, samt kommer att få spela lördagens match utan ordinarie manager! Sent i torsdags kväll kom nämligen beskedet att Leeds styrelse fått nog av förödmjukelse och den som fick bära hundhuvudet blev alltså Hockaday. Att det råder allmän oordning i Leeds råder det således inga tvivel om. Laget har signat 11 (snart 12) spelare under sommaren, men bara fyra av dem kommer från England. Detta ”tack vare” den italienska ägaren. Frågan man ställer sig nu är ju huruvida spelarna har någon klubbkänsla och stolthet kvar att plocka fram? För det ska sägas att det sannerligen inte är lätt att prestera under en ”chef” som har lite ”andra” prioriteringar. Med allt detta i hinken väljer jag krysset som utgångspunkt. Bolton har ingen vidare dagsform och känns inte som ett lag som är i slag att plocka poäng på bortaplan.

[textmarker color=”0CA82B”]10. Middlesbrough – Reading (1)[/textmarker] Boro har haft det förtvivlat svårt att hålla jämn takt. Aitor Karanka (manager) och hans mannar lyckades vinna i veckans cupspel den segern tvättade till viss del kanske bort den besvikelse som lagets spelare bar med sig efter överkörningen som man fick mot Sheffield Wednesday förra veckan. Boro är dock inte några klara favoriter här bara för att man ligger före Reading i tabellen men nog bör man klara av att vinna mot ett Reading som fortfarande saknar 8 ordinarie spelare! Dessutom har Boro vilat flera spelare i veckan och däribland anfallsesset ”Kike”. Boro vet dessutom att inte underskatta Reading. Förra året var man nämligen ett lätt byte för de blårandiga.


Gå till Bet365


[textmarker color=”0CA82B”]11. Wolverhampton – Blackburn (1,X,2)[/textmarker] Det här är verkligen en mycket intressant match. Wolves har en rykande bra form och har satt siktet på tabelltoppen. Blackburn är ett lag som ser ut att ha riktat in siktet och tagit ut kursen efter en något trevande start. Med endast dagar kvar av transferfönstret ser Rovers dessutom ut att få behålla viktiga Rhodes. Den här matchen känns som en toppfight på grund av lagens aktuella status. Jag väljer således en helgardering här då jag har stor känning av att Rovers kommer att göra minst 2 mål med den offensiva kraft man förfogar över. Den senaste tidens försvarsspel vittnar om att man samtidigt också kan släppa in två-tre mål utan vidare. Vad räcker längst? Ett tätt försvarsspel eller ett glatt anfallsspel? Med helgardering slipper jag oroa mig!

[textmarker color=”0CA82B”]12. Gefle – Åtvidaberg (1,2)[/textmarker] Gefle är ett formstarkt hemmalag och på konstgräs spelar man sin bästa fotboll. Åtvidaberg är seriens sämsta bortalag och har inte lyckats ta en enda seger. Dock ligger man före Gefle i tabellen och kanske kan den lilla oron för att dras in i bottenstriden pusha till stordåd och säsongens första seger? Trots att man har förlorat tre raka matcher har man spelat relativt okej i samtliga (utom mot FFF). Innan förlusterna spelade man jämt med IFK Göteborg och vann över Kalmar. Med allt detta i åtanke plockar jag med tvåan här. Dessutom är tvåan också ett fint skrälldrag som kan rensa kuponger! Gefle får dock utgångstipset.

[textmarker color=”0CA82B”]13. Häcken – Mjällby (1)[/textmarker] Ett bra lag har tur heter det. För Häckens del får man hoppas att denna strof också blir till en regelrätt sanning. Laget har fortfarande känning på tätskiktet och platser i nästa säsongs Europacuper, men formen är lite sviktande. Ettan här är också en av kupongens mest streckade 74%. Visst, det är en hög procent men Mjällby är också ett lag som ligger näst sist i tabellen. Ettan spikas utan vidare fanfarer.


>>> Gå till Betsson.com och spela kupongen här!

[wc_divider style=”solid” line=”single” margin_top=”” margin_bottom=””]

Har du inte hittat oss på Twitter än? Följ @Spelservice och tweeta dina tankar eller surfa in på vår facebooksida för senaste infon. Mot 13 rätt!

//Sebastian (@bettingexperten på Twitter)

Annons: