Tipsförslag v.12

Kupongen v.12

 M64-system med 6 halvgarderingar, 0 helgarderingar

Veckans stryktipskupong
Veckans kupong kommer som vanligt fullpackad med 13 matcher (konstigt vore väl annars). Den är sammansatt av matcher i en kompott som faktiskt för en gångs skulle luktar god utdelning! Kanske får vi se några skrällar, exempelvis i match ett? Kupongens matcher kommer från Premier League och  The Championship. De sex första är från högstaligan (PL) och de sju avslutande från den nedre divisionen. Tv-matchen framför övriga är såklart match ett.

Uppsnack
Frågan som alla ställde sig på förhand var om Liverpool skulle kamma hem segern med 5,6,7,8 eller nio mål mot noll? Svaret som kom dundrade ner i brevlådan med besked. Sturridge och Suarez var åter igen lika dominanta som vanligt och producerade för The Reds!

Inför matchen var det flera experter som ansåg att säsongens upplaga av SAS är ett av Liverpools vassaste anfalsspar genom tiderna. Nog är det svårt att säga emot alltid.

1. Cardiff – Liverpool (2)
Liverpool visade sig vara numret för stora för ett blekt, men vilt sparkande Cardiff. …..

[wc_box color=”secondary” text_align=”left”]Odds till matchen: Liverpools anfallsspel ser inte ut att veta några hinder. Att man lyckas med bedriften att göra mins 1,5 mål här till oddset 1,45 gånger pengarna (Betsafe.com) känns riktigt spelvärt.[/wc_box]

2. Arsenal – Manchester United (2)
United är det nya Everton……..

[wc_box color=”secondary” text_align=”left”]Odds till matchen: Uniteds anfallsspel ser inte ut att veta några hinder. Att man lyckas med bedriften att göra mins 1,5 mål här till oddset 1,45 gånger pengarna (Bet365.com) känns riktigt spelvärt.[/wc_box] [wc_divider style=”solid” line=”single” margin_top=”” margin_bottom=””]

Har du inte hittat oss på Twitter än? Följ @Spelservice och tweeta dina tankar eller surfa in på vår facebooksida för senaste infon!

//Ohlsson (@ts_oliver på Twitter)

Annons: