Rek 1/4: Man Utd – Bayern Munchen

Match: Manchester United  – Bayern Munchen
Liga / Cup: Champions League
Land / Region: Europa
Spel: Dubbelchans i halvtid ”1X”
Odds: 1,83 hos spelbolaget Betsafe.com
Insats: 3/5 units
Spelstopp: 
Tisdag 4/1, kl.20.45

[wc_box color=”secondary” text_align=”left”]Rättning: Slutresultat Manchester United – Bayern München 1-1 (0-0 i halvtid).[/wc_box]

Manchester står idag för det på pappret smått omöjliga då Bayern Munchen kommer på besök. Man har flera tunga namn på skadelistan, långt ifrån en god form att falla tillbaka på, samt ett växande missnöje bland supportrarna. Det enda som talar för United är egentligen att man spelar på Old Trafford och att det är kvartsfinal i Champions League.

Det raka segerspelet på United betalar hela 6,55 gånger pengarna men får väl sägas vara ett utopiskt spel för alla andra än Man Utd supporters (och jag är inte en av dem!). Nej, det spel som intresserar mig mest här är spelet på dubbelchans i halvtid ”1X” till det fina oddset 1,83.

Motiveringen till spelet är att jag förväntar mig en något låst matchbild där United vet att man måste ligga otroligt rätt i sina positioner om man vill få med sig en poäng här, vilket garanterat är vad man strävar mot i praktiken. Man vill nog gärna se ett 0-0 resultat, eller en seger naturligtvis. Oavsett vilket kommer man att göra vad man kan för att få med sig en öppen matchbild till andra halvlek. Särskilt nu när man vet att man är något försvagade spelarmässigt!

Så spelar jag, hur spelar ni? Kommentera gärna på Facebook eller via min twitter ”@bettingexperten”.

//Sebastian Lilja


Utvalt erbjudande till ovanstående speltips

Betsafe ger dig 500 kr i freebet

Annons: